Γυάλισμα στο χέρι με την κρέμα Perlcoat Super

Καθώς έρχεται το καλοκαίρι το οποίο αναμένεται ιδιαίτερα ζεστό και φέτος στην Ελλάδα, συνιστούμε ιδιαίτερα να θωρακίζουμε το αυτοκίνητό μας απέναντι στις υψηλές θερμοκρασίες. Φροντίζουμε λοιπόν να γυαλίσουμε και να προστατεύσουμε το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας την κρέμα Perlcoat Super.

Απαραίτητη προϋπόθεση πριν κάνουμε οποιαδήποτε ενέργεια είναι να έχουμε πλύνει πολύ καλά όλο το αμάξι εξωτερικά ώστε να αποφύγουμε τυχόν φθορά.

Για την συνέχεια θα χρειαστούμε μόνο 2 πανιά microfibre, 1 για την επάλειψη της κρέμα κι ένα για την αφαίρεσή της.

Βήμα 1ο:
Ρίχνουμε την κρέμα απευθείας πάνω στον αμάξωμα και επαλείφουμε μία στρώση με το πανί microfibre την επιφάνεια που θέλουμε να γυαλίσουμε. Επαναλαμβάνουμε τμηματικά αυτή την διαδικασία σε όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο.

Βήμα 2o:
Μόλις την απλώσουμε παντού, περιμένουμε μέχρι να ξεραθεί τελείως. Καταλαβαίνουμε ότι έχει ξεραθεί εντελώς όταν θα φαίνεται πλέον σαν πούδρα.

Βήμα 3ο:
Την αφαιρούμε χρησιμοποιώντας ένα στεγνό πανί microfibre, ξεσκονίζοντας ουσιαστικά την επιφάνεια.

Η κρέμα ουσιαστικά δεν γυαλίζει τρίβοντας αλλά προσθέτει γυαλάδα δημιουργώντας ένα φιλμάκι γυαλάδας αλλά και προστασίας από την UV ακτινοβολία. Ετσι μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και στο παρμπρίζ για λόγους υδροαπώθησης.

Καλό είναι να περνάμε ένα γυάλισμα το αυτοκίνητο 2 φορές τον χρόνο, πριν τον χειμώνα και πριν το καλοκαίρι.

Με το Perlcoat Super φυσικά!