ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


Η HOMECART είναι το ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα προβολής και προώθησης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ΜΙΧΑ ΑΡΕΤΗΣ με διακριτικό τίτλο "HOMECART" . Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της HOMECART, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.homecart.gr πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα.

Αφού βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις μπορείτε να περιηγηθείτε την ιστοσελίδα www.homecart.gr γεγονός που συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών.


1. Όροι

H HOMECART έχει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς και να ανανεώνει τους κατωτέρω όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, ανάλογα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους επισκέπτες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει τις παραγγελίες οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί, χωρίς την προηγούμενη αποδοχή από τον ενδιαφερόμενο.2. Πληροφορίες - Προϊόντα

H HOMECART δεσμεύεται τα εμπορεύματα που παραδίδει στους πελάτες της να ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά που αναγράφονται στην ιστοσελίδα της www.homecart.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των βασικών χαρακτηριστικών, όσο και για την ακρίβεια των πληροφοριών που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Η HOMECART δεν δεσμεύεται για τυπογραφικά λάθη που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια, σε κάθε περίπτωση εάν κάποιος πελάτης προχωρήσει σε παραγγελία προϊόντος με λανθασμένη τιμή ή περιγραφή και διαπιστωθεί πριν την εκτέλεση της θα ενημερωθεί και θα σταλεί μετά από έγκρισή του. Εάν μεσολαβήσει αλλαγή τιμής προς τα πάνω δεσμεύεται να ενημερώνει τους πελάτες που εκκρεμεί η παραγγελία τους και να κάνει αποστολή μετά από την συγκατάθεσή τους.

Η HOMECART παρέχει τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της υπό την προϋπόθεση ότι είναι σχετικοί με την τεχνολογία, σε αντίθετη περίπτωση παρέχει τεχνική υποστήριξη στους τεχνικούς που θα επιλέξουν οι πελάτες για την εξυπηρέτησή τους.


3. Περιορισμός Ευθύνης

Η HOMECART δεν δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αναλαμβάνει όμως την υποχρέωση για την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Η HOMECART δεν ευθύνεται σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας διότι χρησιμοποιεί ανεξάρτητες μεταφορικές εταιρείες.

Η HOMECART δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον ιστοτοπό της και κατά την διάρκεια αυτής και οφείλονται με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.


4. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Η ιστότοπος της HOMECART είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της HOMECART. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την HOMECART,(εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, σχέδια, κείμενα κ.λ.π.) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HOMECART και προστατεύονται σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού - ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου.

Οποιαδήποτε αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, διάδοση ή μετάδοση ή άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης ενημέρωσης και άδειας της HOMECART. Ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τη HOMECART και το ηλεκτρονικό της κατάστημα προστατεύονται σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού - ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου περί εμπορικών σημάτων, βιομηχανικής, πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.


5. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι επισκέπτες - χρήστες της ιστοσελίδας της HOMECART αποδέχονται ότι θα καταχωρούν μόνο το δικό τους email για οποιαδήποτε επικοινωνία, λήψη newsletter κ.λ.π. και θα καταχωρούν τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας.


6. Αγορά Προϊόντων

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε έξυπνα προϊόντα για εσάς, το σπίτι & το αυτοκίνητο.

Τα προϊόντα του καταστήματος είναι κατανεμημένα σε βασικές κατηγορίες και σε υποκατηγορίες. Για διευκόλυνση σας μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση για συγκεκριμένο προϊόν ή κατηγορία προϊόντων.

Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με τα λιγότερα clicks. Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ' ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.


Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας όλο το 24ωρο ενώ βρίσκεστε μέσα στο σύστημά μας, χρησιμοποιήστε το καλάθι αγορών ακολουθήσετε τις οδηγίες του συστήματος και συμπληρώστε τα πεδία που θα σας ζητηθούν.


ΟΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Το HOMECART σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:


Με πιστωτική κάρτα ( αφορά συναλλαγές μέσω e-shop)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω τύπους καρτών για την συναλλαγή σας.


Η HOMECART έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για ασφαλείς συναλλαγές μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας. Θα συμπληρώσετε τις πληροφορίες της κάρτας σας στην αντίστοιχη φόρμα όπως σας ζητηθεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια την πιστωτική σας κάρτα, η πληρωμή γίνεται στο περιβάλλον της τράπεζας που συνεργαζόμαστε, και δεν υπάρχει πρόσβαση στα στοιχεία σας (αριθμός κάρτας, ccv2, κ.λ.π.).


Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


Με τραπεζική κατάθεση ( αφορά αγορές κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας )

Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας (αντιστοιχούν στην επωνυμία ΜΙΧΑ ΑΡΕΤΗ ) και να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή να στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με fax στο 210 – 27 10 574 εάν είναι εφικτό. Στη συνέχεια η παραγγελία σας θα σας σταλεί με όποιο τρόπο έχει συμφωνηθεί στην παραγγελία σας.


 Λογαριασμός Alpha Bank : 12000 232 000 7623


IBAN : GR43 0140 1200 1200 0232 0007 623


Λογαριασμός Εθνικής : 104/951747-23


IBAN : GR3301101040000010495174723


Με εξόφληση μετρητών κατά την παραλαβή των προιόντων ( αφορά αγορές κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας για παραδόσεις προιόντων σε Αθήνα & Πειραιά)


ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ


Λόγοι επιστροφής :

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο αγοράσατε στις εξής περιπτώσεις :


Σε περίπτωση που σας εστάλη από λάθος μας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ προϊόν από αυτό που παραγγείλατε.

ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΤΕ για την αγορά σας και δεν έχετε αποσφραγίσει το προιόν. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μην ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.

Είναι προβληματικό το είδος στις πρώτες μέρες απόκτησης του και σύμφωνα με τις καλύψεις πολιτικής του εκάστοτε κατασκευαστή.


Όροι επιστροφής:


Σε κάθε περίπτωση μαζί με το προϊόν χρειάζεται η προσκόμιση του παραστατικού αγοράς.

Σε περίπτωση που σας αποστείλουμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά εμάς. Η αποστολή θα γίνει μέσω ΕΛΤΑ αφού επικοινωνήσετε μαζί μας και σας υποδείξουμε το τρόπο αποστολής. Θα φροντίσουμε να καλυφτείτε άμεσα με το σωστό είδος/είδη και στην περίπτωση μη διάθεσης του είδους να πιστωθείτε το καταβληθέν ποσό εφόσον το έχετε προ εξοφλήσει. Το αρχικό προϊόν θα πρέπει να έχει διατηρηθεί στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία χωρίς να υπάρχουνε δείγματα παραβίασης της συσκευασίαςτου προϊόντος

ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΤΕ για την αγορά σας και δεν έχετε αποσφραγίσει το προιόν; τότε μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών (4 ημερολογιακές για επιστροφή χρημάτων) από την έκδοση λιανικής απόδειξης ή τιμολογίου με την προϋπόθεση το είδος να διατηρηθεί στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία χωρίς να υπάρχουνε δείγματα παραβίασης της ταινίας ασφαλείας - γνησιότητας ή χρήσης του προϊόντος . Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον έχει παραποιηθεί η εξωτερική/εσωτερική εργοστασιακή συσκευασία. Επίσης δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε είδη που κατασκευάζονται ή παραδίδονται από τους κατασκευαστές που αντιπροσωπεύουμε , κατόπιν δική σας ειδικής παραγγελίας . Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εσάς. Η πίστωση του είδους εκτελείται άμεσα από την στιγμή που πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις.

Στην περίπτωση κατασκευαστικού λάθους από τις πρώτες μέρες κιόλας χρήσης τους και όχι εξαιτίας αδυναμίας χειρισμού του από το χρήστη και εφόσον το καλύπτει η πολιτική του εκάστοτε κατασκευαστή , μπορείτε να επιστρέψετε το προβληματικό είδος στην έδρα μας με δικά μας μεταφορικά έξοδα μέσω ΕΛΤΑ αφού επικοινωνήσετε μαζί μας και σας υποδείξουμε το τρόπο αποστολής. Εφόσον διαπιστωθεί ότι όντως το προϊόν σας καλύπτεται από την πολιτική αυτή , σας αποστέλλουμε με δικά μας μεταφορικά έξοδα νέο προϊόν πάντα με συνεχή ενημέρωση σας από το τεχνικό μας τμήμα. Παρακαλείστε και πάλι σε αυτή την περίπτωση να αποστέλλετε τα είδη με την αρχική τους συσκευασία ώστε να σας επιστρέφονται κατά την αντικατάσταση τους πάλι όπως τα παραλάβατε αρχικά.Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.


ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ


Η HOMECART σας προσφέρει εγγύηση ποιότητας σε όλα της τα προϊόντα ανεξάρτητα από την εγγύηση του κατασκευαστή και σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους υπέρ των καταναλωτών καθιστώντας έτσι τις ηλεκτρονικές σας αγορές μέσω του διαδικτυακού μας καταστήματος σίγουρες, ασφαλείς και προσιτές όπως και στο φυσικό μας κατάστημα.


Όλα μας τα προϊόντα περνάνε από τεχνικό έλεγχο για τη σωστή λειτουργία τους και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας δίνοντας σας την λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν προκύψει κατά την παραγγελία, αποστολή, παραλαβή και χρήση αυτών.


ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ


Η HOMECART εγγυάται ότι σύμφωνα με την εγγύηση οι συσκευές λειτουργούν άριστα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών ή των συναρμολογητών τους.


Η εγγύηση ισχύει μόνο με την επίδειξη του εντύπου εγγύησης και την νόμιμη απόδειξη αγοράς και αφορά μόνο προιόντα ελαττωματικά από την κατασκευή τους και όχι από την φθορά τους από το χρήστη.

Κατά τη διάρκεια της εγγύησης η HOMECART θα επισκευάσει το προβληματικό προϊόν, αναλαμβάνοντας το κόστος των ανταλλακτικών που τυχόν θα απαιτηθούν ή θα το αντικαταστήσει. Η επισκευή θα γίνεται στις τεχνικές εγκαταστάσεις της HOMECART, κατόπιν επιστροφής του ελαττωματικού προιόντος μέσω της ισχύουσας διαδικασίας επιστροφών.

Σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής του ελαττωματικού προϊόντος η HOMECART θα αντικαθιστά το ελαττωματικό προϊόν με άλλο ίδιο ή αντίστοιχων τεχνικών προδιαγραφών.

Ο τρόπος και τα έξοδα μεταφοράς από και προς την HOMECART καθώς και η ενδεχόμενη ασφάλιση των συσκευών είναι επιλογή και ευθύνη του πελάτη.

Ο χρόνος αποπεράτωσης της επισκευής των προϊόντων αποφασίζεται αποκλειστικά από την HOMECART.

Η επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος είναι στην απόλυτη επιλογή της HOMECART.Τα ανταλλακτικά ή προϊόντα που αντικαταστάθηκαν περιέχονται στην κυριότητα της.

Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει τα αναλώσιμα μέρη των συσκευών και βλάβες υπαιτιότητας του αγοραστή (πχ. μπαταρίες, τροφοδοτικά, θήκες, αποθηκευτικά μέσα (μαγνητικά και οπτικά μέσα όπως CD, DVD, κασέτες, σκληροί δίσκοι), ατύχημα με νερό η άλλο υγρό, χτυπήματα της συσκευής ή πέσιμο, καλώδια σύνδεσης, κεραίες, κλπ).

Προβλήματα που προέρχονται από το λειτουργικό σύστημα των ηλεκτρονικών υπολογιστών σας δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση.

Η HOMECART δεν υποστηρίζει και δεν καλύπτει με εγγύηση προϊόντα στα οποία έχουν εγκατασταθεί ή χρησιμοποιηθεί μη νόμιμα αντίγραφα εξαρτημάτων ή έχει συμβεί η οποιαδήποτε παρέμβαση από τρίτους.

Με την παραγγελία και παραλαβή των προιόντων ο πελάτης αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης.


Η εγγύηση παύει αυτόματα να ισχύει στις παρακάτω περιπτώσεις:


Όταν το προϊόν υποστεί επέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο από την HOMECART άτομο.

Όταν η βλάβη προέρχεται από ατύχημα, κακή συνδεσμολογία, πτώση, έκθεση σε ακραία επίπεδα θερμοκρασίας, υγρασίας, κραδασμού ή ρίψης υγρών.

Όταν το προϊόν υποβάλλεται σε φυσική ή ηλεκτρική καταπόνηση πέρα από τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Όταν ο αριθμός κατασκευής ή τα διακριτικά σήματα της συσκευής έχουν αλλοιωθεί, αφαιρεθεί ή καταστραφεί.

Όταν το προϊόν χρησιμοποιείται σε περιβάλλον ή για χρήση που δεν προβλέπεται από το κατασκευαστή.

Όταν η βλάβη προέρχεται από χαλασμένη εγκατάσταση.

Όταν το πρόβλημα οφείλεται σε προγράμματα ιών που μεταβάλλουν τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Όταν το πρόβλημα οφείλεται σε εγκατάσταση προγραμμάτων που μεταβάλλουν τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Όταν δεν ακολουθούνται οι διαδικασίες συντήρησης του κατασκευαστή.


Επιστροφές προϊόντων:


Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την αγορά του προϊόντος μόνο με την επίδειξη της νόμιμης απόδειξης αγοράς.

Τα προς επιστροφή προϊόντα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να είναι στην αρχική τους συσκευασία.