Η HOMECART σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με πιστωτική κάρτα (αφορά συναλλαγές μέσω e-shop μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa,MasterCard, Maestro, Diners)

Η HOMECART έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για ασφαλείς συναλλαγές μέσω τηςπιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης σας κάρτας. Θα συμπληρώσετε τις πληροφορίες της κάρτας σας στην αντίστοιχη φόρμα όπως σας ζητηθεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια την πιστωτική σας κάρτα, η πληρωμή γίνεται στο περιβάλλον της τράπεζας που συνεργαζόμαστε, και δεν υπάρχει πρόσβαση στα στοιχεία σας (αριθμός κάρτας, ccv2, κ.λ.π.).

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce”  και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  • Με τραπεζική κατάθεση ( αφορά αγορές κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας )

Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας (αντιστοιχούν στην επωνυμία ΜΙΧΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ) και να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 – 2710 574 εάν είναι εφικτό. Στη συνέχεια η παραγγελία σας θα σας σταλεί με όποιο τρόπο έχει συμφωνηθεί στην παραγγελία σας.

Τράπεζα: ALPHA BANK

IBAN: GR2001401200120002002023898

Δικαιούχος λογαριασμού: ΜΙΧΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR9101101040000010401264972

Δικαιούχος λογαριασμού: ΜΙΧΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  • Με εξόφληση μετρητών κατά την παραλαβή των προιόντων (αφορά αγορές κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας για παραδόσεις προϊόντων σε Αθήνα & Πειραιά)